Biokaasuauto.com
Biokaasuauto.com
Biokaasuauto.com Biokaasuauto.com Biokaasuauto.com Biokaasuauto.com Biokaasuauto.com Biokaasuauto.com Biokaasuauto.com
Biokaasuauto.com Biokaasuauto.com
Uusi biokaasun yrityskäyttäjä Tulosta Sähköposti
05.07.2010

 

Laukaalainen rakenSample Imagenusalan yritys MR Wood Constructions on siirtynyt käyttämään biokaasua liikenteessä. Yritys hankki vähän käytetyn Mercedes-Benz Sprinterin Ruotsista. Auton erikoisuutena on vain yksi polttoainejärjestelmä, auto käyttää polttoaineenaan vain paineistettua biokaasua tai maakaasua. Mahdollisuutta käyttää bensiiniä tai dieseliä varapolttoaineena ei ole, kuten yleensä asian laita kaasuautoissa on.

 " En näe monofuel -auton hankintaa riskinä, sillä muilta biokaasun yritys- ja yksityiskäyttäjiltä olen saanut kuvan, että biokaasun saatavuus tankkausasemalla on ollut hyvin varmaa", kertoo toimitusjohtaja Mika Rautiainen. "Lisäksi valtaosa työmaista on oman maakunnan alueella, jolloin nykyaikaisen kaasuauton toimintasäde on täysin riittävä. Etelä-Suomen maakaasun tankkausverkosto alkaa olemaan jo hyvinkin kattava" hän jatkaa. 

Biokaasun käytöllä yritys voi vähentää ilmastolle ja lähiympäristölle haitallisia päästöjä. Käyttäjän ensihuomio autosta oli alhainen ajomelu verrattuna dieselkalustoon. Käyttökustannukset jäävät laskujen mukaan huomattavasti alle bensiini- tai dieselauton, etenkin kun verouudistuksen myötä dieselin litrahintaan on tulossa huomattava korotus.

  

 
Biokaasuauto